top of page

CarterFit Group

Public·12 members
Kai Jackson
Kai Jackson

Wednesday Felirat Magyar S01E07 Free


Nem olyasmi érdekel minket, hogy valami még nem elérhető, pedig szó volt róla (pl. Dexter), vagy más régióbeli dolgokat nem látunk, vagy egyes korábbi vagy későbbi szezonok nincsenek, mert ezek tartalmi kérdések, hanem inkább a specifikációkkal kapcsolatosak (hiányzik a House első két részéről a szinkron), vagy más technikai gikszerek (siető szinkron, hiányzó magyar hangsáv, összekever feliratnyelv.)
Wednesday felirat magyar S01E07yellowstone 101: magyar felirat késik fél másodpercet, illetve le-föl ugrál, az egysoros feliratok nem ugyanott vannak a képernyőn, mint a kétsoros feliratok. átváltva angolra se késés, se ugrálás.


Trónok harca - magyar feliratok. 1K likes. Zona34 03-13 13:12 válasz. Sziasztok. Trónok harca Online-filmek.me teljes film, és sorozat adatlapok, színész adatbázis magyarul regisztráció nélkül. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online. A sorozatban hallható nyelvet (a valyriaival együtt) nem George R. R. Martin, hanem egy nyelvész, David J. Peterson alkotta meg, és most egy Living Language kurzus keretén belül megtanítja az alapokat bárkinek. VIDEÓ - Trónok harca, 1. évad, 1. rész. Videó jelentése. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page